Info

Dan Barna - un antreprenor preşedintele României

Publicitate electorală

Dan Barna - un antreprenor preşedintele României

Autor: Publicitate

14.10.2019, 15:30 500

Publicitate electorală

La finalul lunii noiembrie, Dan Barna ar putea deveni primul preşedinte al României care vine din economia reală. A fost antreprenor peste 15 ani în domeniul fondurilor europene înainte de a implica în politică, pentru a contribui la schimbarea şi dezvoltarea ţării.

În 2016, Dan Barna a primit de la Dacian Cioloş provocarea de a fi secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene şi experienţa de şase luni în Guvernul tehnocrat l-a convins că România are nevoie de oameni competenţi şi integri să se implice în politică.

Statul trebuie reclădit după nevoile oamenilor. Şi condus de un Preşedinte care contează, vrea şi poate să rezolve crizele politice astfel încât ţara să fie guvernată în interesul cetăţenilor. Un Preşedinte care are un cuvânt de spus în respectarea angajamentelor pentru reforma şi finanţarea educaţiei, sănătăţii, infrastructurii critice, a politicilor sociale, a apărării şi siguranţei pentru toţi românii - din ţară şi din diaspora.

Dan Barna candidează la Preşedinţia ţării din partea USR PLUS pentru că vrea să reconstruiască încrederea oamenilor în România. Timp de 30 de ani, proiectele de ţară ale vechii clase politice au fost făcute în birouri închise, fără să ia în considerare nevoile reale ale oamenilor. Nu ne mai permitem asta. Nu ne mai permitem să pierdem încă 5 ani şi 2 milioane de oameni până să înţelegem că ne pierdem viitorul odată cu migraţia tinerilor.

Alianţa USR PLUS se pregăteşte să câştige toate alegerile care vor urma, începând cu cele prezidenţiale şi terminând cu alegerile parlamentare din 2020, pentru a reuşi să schimbe cu adevărat România. Cerem votul românilor pentru un mandat clar de reformă a statului, nu pentru îmbunătăţiri ici-colo.

Promisiunea lui Dan Barna este simplă: Voi lupta cu toată energia pentru a scoate România din ghearele corupţiei, ale nepăsării şi ale incompetenţei vechilor politicieni. Opţiunea este Alianţa USR PLUS. Am scris istorie pe 26 mai, continuăm cu 10 şi 24 noiembrie!

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO