Info

BURSE în valoare de 115.000 euro, oferite de Ziarul Financiar şi WU Executive Academy la programul Executive MBA Bucharest

BURSE în valoare de 115.000 euro, oferite de Ziarul...

Autor: Publicitate

28.04.2021, 14:00 160

Numărul managerilor şi antreprenorilor înscrişi la programe de educaţie executivă a crescut constant în ultimii ani, iar situaţia pandemiei nu a diminuat dorinţa acestora de evoluţie profesională. Aşa se explică recordul de cursanţi înregistrat anul trecut de programul de Executive MBA organizat de WU Executive Academy la Bucureşti. Managerii au fost motivaţi de contextul dificil să investească în dezvoltarea competenţelor şi creşterea propriei valori de piaţă, astfel încât să iasă din criză mai puternici.

O nouă serie a programului WU Executive MBA Bucharest va debuta în luna noiembrie anul acesta, iar Ziarul Financiar în parteneriat cu WU Executive Academy oferă 7 burse de studiu în valoare totală de 115.000 euro la program, pentru a susţine cât mai mulţi manageri cu potenţial să beneficieze de o experienţă educaţională de top.

„Mulţi manageri au nevoie să dobândească noi cunoştinţe şi abilităţi pe care să le pună în aplicare după ce se va termina criza pandemiei. Foarte mulţi se gândesc, de asemenea, să acceseze piaţa joburilor internaţionale, pentru că experienţa muncii în regim remote a deschis oportunităţi mult mai variate. Programul nostru funcţionează ca un accelerator de carieră, deoarece antrenează competenţele necesare pentru a atinge următorul nivel pe plan profesional. Punem un accent puternic pe sprijinirea participanţilor noştri, în special în această perioadă, iar bursele oferite în parteneriat cu Ziarul Financiar sunt o modalitate prin care viitorii studenţi pot economisi din costul şcolarizării“, afirmă Adriana Codruţa Georgescu, Program Manager, WU Executive MBA Bucharest.

Executive MBA Bucharest organizat de şcoala austriacă WU Executive Academy este singurul program de acest tip din România care deţine tripla acreditare internaţională - EQUIS, AACSB şi AMBA. Acesta este recunoscut şi apreciat pentru numeroase criterii, printre care calitatea profesorilor, aplicabilitatea cursurilor, oportunităţile de networking, precum şi cele trei module internaţionale, desfăşurate în Austria şi SUA.

Programul se află în cel de-al 15-lea an de activitate în România, până acum având aproape 400 de absolvenţi. Aproximativ 70% dintre participanţi avansează în carieră după absolvirea cursurilor. Mai mult, studenţii EMBA Bucharest devin membri permanenţi ai reţelei globale de alumni WU Executive Club, prin intermediul căreia au acces la oportunităţi exclusive de carieră, networking cu lideri internaţionali, invitaţii la evenimente de afaceri alături de multe alte beneficii. 

Programul se adresează, în principal, profesioniştilor care au căpătat deja o experienţă în cadrul unei companii, cei mai mulţi dintre cursanţi având aproximativ şapte ani de experienţă în management şi vârsta medie de 36 de ani.

Cursurile se desfăşoară pe parcursul a 16 luni, în regim part-time, oferind posibilitatea studenţilor de a-şi continua activitatea profesională în acest timp. Cele 14 module acoperă o paletă largă de cursuri, de la management, HR, finanţe, la subiecte extrem de actuale precum inovaţie, change management sau business analytics. Cursanţii vor lucra cu 14 profesori care provin de la Universitatea de Economie şi Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa, şi de la alte universităţi prestigioase din lume, precum IE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) şi Carlson School of Management (SUA). 

Înscrierile pentru burse au loc în perioada 1 februarie – 25 mai şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Informaţii complete despre burse şi înscrieri sunt disponibile pe: www.zf.ro/ExecutiveMBA.  

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO