Info

Anuar Financiar 2014

Anuar Financiar 2014
04.06.2014, 17:51 397
 

Anuarul Financiar 2014 apare in luna iunie impreuna cu Ziarul Financiar.


Caderea s-a oprit. Incepe revenirea?

O data pe an, toate finantele Romaniei se strang aici!

Anuarul ZF Financiar 2014 este cel mai important ghid financiar din România, are un bogat conţinut editorial, realizat cu profesionalism şi echidistanţă de redactorii ZF şi conţine o analiză amănunţită a pieţelor financiare. Este structurat pe capitole dedicate sistemului bancar, companiilor de asigurări,
pieţelor de capital, societăţilor de leasing, fondurilor mutuale, de pensii şi de investiţii şi companiilor de consultanţă (juridico-financiară).

Anuarul Financiar 2014 face radiografia completa a pietelor financiare din Romania, este gandit ca un instrument de lucru pentru managerii romani si contine analize de piata, previziuni ale specialistilor, precum si cea mai complexa baza de date cu jucatorii din domeniu.

Anuarul Financiar 2012 este structurat pe capitole dedicate bancilor, asigurarilor, pietei de leasing, pietei de capital si consultantei financiare, este realizat de cei mai buni redactori economici din Romania pentru o perspectiva exacta asupra pietelor financiare romanesti.

 

Daca doriti sa va faceti brandul vizibil in anuarul ZF Financiar 2014, va rugam contactati Departamentul Sales al Mediafax Group:

Stefan Straton, Advertising Sales Manager, 0747.121.685 stefan.straton@m.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO