Info

Ai scos noul tău Huawei din cutie? Aplicaţiile tale preferate te aşteaptă într-un singur loc: HUAWEI AppGallery

Articol cu conţinut publicitar

Autor: Publicitate

30.11.2020, 08:00 2305

Şi tu ai un nou HUAWEI Mate 40 Pro sau o nouă tabletă MatePad T10 după Black Friday? După ce ai deschis cutia şi ai pornit dispozitivul, toate aplicaţiile tale preferate sunt la o atingere de ecran distanţă.

Când scoţi din cutie noul dispozitiv HUAWEI MatePad T10 şi atingi capacul uşor din metal, deja te simţi confortabil cu noua ta tabletă. Ecranul HD de 9.7 inci 16:10 HD îţi oferă o zonă de afişaj extinsă, întrucât rama care îl înconjoară este una subţire.

Dacă atunci când ai deschis cutia te aşteaptă, de fapt, noul HUAWEI Mate 40 Pro, tocmai ai făcut cunoştinţă cu cea mai puternică serie din generaţia Mate de până acum. După opt ani şi 10 generaţii remarcabile de dispozitive din seria Mate, cele mai recente smartphone-uri Huawei duc experienţa de utilizare la alt nivel şi revoluţionează fotografia şi videografia pe smartphone.

Peste 1.000 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale sunt deja pe ecranul tău. Toate într-un singur loc: magazinul AppGallery, care vine preinstalat pe noul tău dispozitiv, fie el smartphone sau tabletă.

Nu a fost niciodată mai simplu să îţi configurezi noul Mate 40 Pro sau noua tabletă MatePad T10. De la cele mai importante aplicaţii de ştiri şi divertisment, printre care Cinemagia, ştirile PROTV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go sau Telekom TV, până la aplicaţii de care ai nevoie în fiecare zi, precum MyEnel, George România, NeoBT şi MyEdenred, toate sunt în magazinul tău de aplicaţii.

Ştim că aplicaţiile nu sunt singurele pe care le vrei lângă tine atunci când îţi schimbi telefonul sau tableta, de aceea AppGallery aduce aplicaţia Phone Clone, care te ajută să îţi transferi în câteva minute contactele, datele, fişierele şi fotografiile de pe vechiul dispozitiv.

Transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut vine cu o siguranţă sporită, datorită criptării securizate a reţelei wireless, iar procesul poate fi efectuat cu uşurinţă indiferent de vechiul tău sistem de operare.

Acum, în magazinul tău Huawei te aşteaptă şi aplicaţia de recrutare BestJobs, una dintre cele mai importante din acest segment în piaţa locală. Printre noile vedete ale magazinului AppGallery, care aduce aplicaţii noi în fiecare zi, se numără şi primul portofel digital românesc – mobilPay Wallet.

Cu ajutorul acesteia, noul tău HUAWEI Mate 40 Pro îţi ţine loc şi de portofel. Poţi să faci plăţi cu telefonul mobil, poţi plăti la magazine, îţi poţi reîncărca creditul mobil sau poţi efectua plăţile de utilităţi care sunt importante pentru tine. Cu aceste funcţionalităţi, dar şi cu multe altele, noua aplicaţie din AppGallery aduce în Huawei-ul tău un portofel digital.

Aceste aplicaţii nu sunt singurele care te aşteaptă în AppGallery în primele minute de când ai deschis noul tău telefon sau noua tabletă. Vei descoperi că Huawei s-a gândit la nevoile tale şi la cât eşti de activ în căutarea informaţiilor relevante pentru tine. Prin urmare, instrumentul de căutare Petal Search aduce o experienţă alternativă care localizează şi agregă rezultate, oferind cele mai precise şi relevante rezultate pentru tine.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO