Info

Ai o problemă neprevăzută şi nevoie de bani urgent? Soluţia pe care o ai la îndemână în doar jumătate de oră

Articol cu continut publicitar

Ai o problemă neprevăzută şi nevoie de bani urgent?...

Autor: Publicitate

25.09.2019, 11:23 3394

Maşina trebuie reparată, copilul a început şcoala sau s-a îmbolnăvit, maşina de spălat nu mai merge la fel de bine, iar tu trebuie să plăteşti până săptămâna viitoare nişte sume consistente de bani. Ai încercat să te împrumuţi însă a fost o perioadă plină pentru toată lumea, şi nimeni nu te poate aştepta atât de mult.

Deschizi internetul şi cauţi cum poţi împrumuta bani „rapid” sau „urgent”, dar din primele căutări îţi dai seama că orice sumă vrei peste 10.000 de lei este aproape imposibil de găsit, sau trebuie să dai dublu înapoi.

Până acum, nici măcar una dintre soluţiile pe care le puteai alege nu erau neapărat o alegere, ci calea mai puţin proastă.

Dar astăzi, poţi găsi soluţia în doar jumătate de oră obţinând până la 20.000 de lei, fără a face un compromis cu dobânzi exorbitante şi fără a-ţi complica şi mai mult viaţa.

Fără avans, fără comision de analiză dosar, fără comisioane de rambursare anticipată atât  în cazul creditului cu dobândă fixă, cât şi dacă optezi pentru  dobândă variabilă, Creditul RAPID lansat de CEC Bank poate salva o zi, o perioadă sau chiar un an mai prost.

Cu 20.000 de lei luaţi astăzi, nu trebuie să îţi baţi capul deloc pentru rezolvarea problemelor urgente, iar ratele se pot întinde pe o perioadă de până la cinci ani.

Nimeni nu te întreabă nimic despre destinaţia banilor, ceea ce înseamnă că este credit de nevoi personale „nenominalizate”, deci nu trebuie să explici nimănui ce vrei să faci cu banii.

Dacă ai o nevoie urgentă sau a apărut o situaţie neprevăzută şi nu vrei să rămâi dator pe viaţă şi nici să dai nejustificat de mulţi bani înapoi,  CEC Bank are soluţia. Un Credit RAPID. Important este să ai un venit net cert  - salariu iar varsta maxima la data rambursarii finale a creditului sa fie de maximum 70 de ani.

Dar ce dobânzi poţi alege pentru binele tău, mai ales că nu vrei să ajungi restanţier?

Există varianta unei dobânzi variabile pe toată eprioada de creditare, formată din IRCC (Indicele de referinţă pentru creditele consumatorilor) + 7,5% (marjă fixă). Nivelul actual al indicelui IRCC luat in calcul este in prezent de 2,63%, in baza cotatiei aferente trimestrului IV 2018, publicate in data de 1 iulie 2019 pe site-ul Bancii Nationale a Romaniei.

Dobânda se modifică trimestrial la datele de 1 ianuarie, 1 aprilie, 1 iulie si 1 octombrie ale anului sau în prima zi lucrătoare imediat urmatoarei zilei de întâi a trimestrului, în cazul în care data de întâi a trimestrului este zi nelucrătoare.

În cazul în care alegeţi o dobândă fixă pe toată perioada, aceasta va fi de 11%.

De exemplu, dacă contractezi 18.200 lei pe o perioada de 51 de luni, plăteşti la final 22.983,18 cu o rată lunară de 450,66 lei, în cazul creditului cu dobânda variabilă iar DAE este în valoare de 11,83%.

Sau, dacă alegi dobânda fixă, pentru aceeaşi sumă şi perioadă, plăteşti la final 23.389,75 cu o rată lunară de 458,63 lei, DAE fiind în valoare de 12,78%. În ambele variante, comisionul lunar de administrare este de 10 lei, în sumă fixă.

Dacă eşti deja client CEC Bank, este cu atât mai avantajos, putând beneficia de timpul de acordare de doar 30 de minute – facilitate a clienţilor care au cont deschis la această bancă.

După ce îţi rezolvi problema, tot ce ai de făcut pentru a gestiona creditul este să îţi instalezi pe smartphone aplicaţia de Mobile Banking de la CEC Bank, prin care poţi gestiona integral creditul în câteva minute.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO