IMM

Ministerul Economiei: Antreprenorii pot aplica pentru granturile pentru capital de lucru începând de joi, 22 octombrie

Ministerul Economiei: Antreprenorii pot aplica pentru...

Autor: Ramona Cornea

19.10.2020, 11:07 1641

Ministerul Economiei anunţă că antreprenorii pot aplica pentru granturile pentru capital de lucru începând de joi, 22 octombrie. 

”Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri anunţă lansarea etapei de înscriere în cadrul măsurii 2 “Granturi pentru capital de lucru” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19. Formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 2 “Granturi pentru capital de lucru” va fi activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro începând de joi, 22 octombrie 2020, ora 10.00”, transmite Ministerul Economiei.

Granturile pentru capital de lucru fac parte din cele trei linii de finanţare cu o valoare totală de 1 mld. euro. Prin această linie de finanţare, antreprenorii pot obţine sume nerambursabile în valoare de până la 150.000 euro, sume destinate IMM-urilor care sunt active în special în sectoarele HoReCa, turism, industrii afectate de pandemia de COVID-19.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO