IMM

Marian Şeitan, fondator Mediapost Hit Mail şi investitor Homefresh: Sunt interesat să investesc în start-up-uri din domeniul serviciilor. Sunt oportunităţi în acestă zonă să construieşti firme de milioane şi zeci de milioane de euro

ZF IMM ’19: Start-up într-un secol de business

Marian Şeitan, fondator Mediapost Hit Mail şi...

Autor: Florentina Niţu

16.04.2019, 13:11 240

Serviciile sunt o industrie în care afacerile la început de drum au potenţial de creştere până la milioane sau zeci de milioane de euro, spune Marian Şeitan, fondatorul companiei de marketing Mediapost Hit Mail, vândută în 2015, şi investitor în compania Homefresh, start-up-ul care te face bucătar.

„Acum sunt interesat să investesc în start-up-uri. În general, sunt interesat de firme din domeniul servicilor, dar mă uit şi ca fondatorul să fie roditor, să fie un anumit tip de om. Vrem să intrăm în start-up-uri cu valoare adăugată. (...) Sunt oportunităţi în zona de servicii şi este loc de construit firme de milioane şi zeci de milioane de euro”, a spus Marian Şeitan. El a spus în cadrul conferinţei ZF IMM ’19: Start-up într-un nou secol de business.

El a mai spus că un atreprenor trebuie să ştie să delege sarcinile pe care le are, să aibă grijă de angajaţii săi şi să fie atent la clienţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO