IMM

Florea Grup din Alba, afaceri de 128 mil. lei din activităţi de construcţii, transport, servicii hoteliere şi distribuţie de carburanţi

Antreprenori locali

Florea Grup din Alba, afaceri de 128 mil. lei din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.07.2019, 00:07 603

Businessul Florea Grup din judeţul Alba, deţinut de fraţii Marcel şi David Florea, a trecut în 2018 de pragul de 100 de milioane de lei, după o creştere de circa 40%. Astfel, cifra de afaceri a ajuns la 128 de milioane de lei, în vreme ce profitul s-a dublat faţă de anul anterior şi s-a situat la 9 milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. În acelaşi timp, numărul mediu de angajaţi a ajuns anul trecut la 426, cu 28 mai mulţi decât în 2017.

Compania Florea Grup a fost înfiinţată în 1996 de fraţii Marcel şi David Florea, având capital românesc integral privat. Compania a pornit la drum cu activităţi în domeniul staţiilor de carburanţi auto, iar în 2005 a intrat în domeniul producţiei de betoane. Ulterior, a devenit şi antreprenor de construcţii, realizând sau modernizând câteva hoteluri şi reabilitând drumuri naţionale sau judeţene.

În 2008, compania a debutat în turism, prin darea în folosinţă a unui complex hotelier lângă Alba Iulia, Astoria. Anul trecut a fost inaugurat un ştrand în cadrul complexului Astoria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO