IMM

Doi antreprenori din Sibiu şi Covasna au recondiţionat şure vechi cu sute de mii de euro şi le-au transformat în case de oaspeţi

„Cu Şura din Joseni am vrut să facem ceva care să aducă aminte de anii ’80, să mergem într-un fel de capsulă a timpului şi aşa am început să refacem şura în stilul acelor ani“, spune Titi Rădoaie, proprietarul Şura din Joseni.

Autor: Miruna Diaconu

28.11.2020, 01:00 7309

Wooden Barn Guesthouse şi Şura din Joseni sunt două unităţi de cazare care au fost deschise anul acesta, dar în ciuda contextului pandemic, a existat o cerere destul de mare.

Doi antreprenori din judeţul Sibiu şi Covasna au recondiţionat şure vechi, chiar şi de 100 de ani, în care au investit peste 150.000 de euro, iar în prezent sunt locuri de cazare pentru turiştii care îşi doresc relaxare şi linişte departe de agitaţia oraşului. Wooden Barn Guesthouse din comuna Zăbala, judeţul Covasna, şi Şura din Joseni, din comuna Porumbacu de Sus, judeţul Sibiu, au fost deschise anul acesta, dar în ciuda crizei pandemice care a afectat considerabil industria turismului, cererea a fost destul de mare.

Titi Rădoaie, proprietarul Şura din Joseni, este la al doilea pariu antreprenorial în domeniul turistic, astfel că în aceeaşi comună deţine o altă casă de oaspeţi numită La Mama Anica, o veche casă recondiţionată şi transformată într-o pensiune. Şura din Joseni a fost deschisă anul acesta în luna august de către antreprenor după o investiţie de peste 150.000 de euro, iar criza pandemică nu s-a resimţit în contextul în care cererea a existat încă de la deschidere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO