LIVE: Acum la ZF Tech Day: Cum s-a reinventat digital Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică? O discuţie cu Liviu Lucaci, rector al UNATC, Maria Ciobanu, Senior Business Development Executive, Orange România, şi Adrian Manea, ICT Business Development Manager, Orange Business Services
IMM

Antreprenori locali. Producătorul de pâine Lido Gîrbea investeşte 3 mil. lei într-o nouă hală de producţie. Producătorul din judeţul Prahova are 150 de angajaţi şi este controlat de antreprenorul Gheorghe Gîrbea

Producătorul de pâine şi produse de patiserie Lido Gîrbea din judeţul Prahova, controlat de an­treprenorul Gheorghe Gîrbea, cu afa­ceri de 122 de milioane de lei în 2020, investeşte 3 milioane de lei în con­strucţia unei noi hale de pro­duc­ţie, potrivit informaţiilor ofe­rite de reprezentanţii companiei pentru ZF.

„Cele mai importante trei pro­iec­te de investiţii pe care le avem în derulare în 2021 sunt extinderea prin construcţia unei noi hale de pro­ducţie, automatizarea permanentă a pro­ducţiei şi achiziţia unei linii de am­ba­lat făina“, au spus reprezen­tan­ţii Lido Gîrbea. Ei au menţionat că au un buget de investiţii de 3 milioa­ne de lei pentru acest an, după ce în 2018 şi 2019 au investit, în total, peste 12 milioane de lei.

Compania a mai făcut în ultimii ani investiţii în utilaje, cât şi în ac­tivitatea de morărit şi în cea de panificaţie, potrivit datelor de pe site-ul companiei. Investiţiile au fost rea­lizate din fonduri proprii şi cinci pro­iecte cu finanţări din fonduri europene.

În 2018, a finalizat investiţia privind mărirea capacităţii de depozitare a grâului, care a ajuns la de aproximativ 10.000 tone.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.