IMM

Antreprenori locali. Panemar, reţeaua de magazine de panificaţie vrea să treacă dincolo de Cluj. „Extinderea este o prioritate, dar vrem să fie una temperată.“

Antreprenori locali. Panemar, reţeaua de magazine de...

Autor: Georgiana Mihalache

12.02.2019, 00:07 2075

Reţeaua de magazine de produse de panificaţie Panemar, înfiinţată de an­treprenorul Nicolae Chiorean, face pri­mul pas în afara ju­deţului Cluj şi a deschis un ma­ga­zin la Oradea, ur­mând să se consolideze pe aceas­tă piaţă.

Planurile urmăresc creş­terea nu­mă­rului de lo­caţii după ce a acoperit ju­deţul Cluj cu 40 de ma­gazine, însă an­tre­pre­no­rul spune că nu ţinteşte o ex­tindere agresivă. Com­pa­nia are peste 600 de angajaţi.

„Ne-am extins, am deschis un ma­ga­zin la Oradea, este o reuşită, a fost bi­ne primit, oamenii sunt mulţumiţi. Vom mai deschide încă două magazine la Oradea, avem spaţiile închiriate. Nu vom face extindere în mod agresiv, nu va fi o explozie. Dorim să facem un pas înainte atunci când cel anterior este bine consolidat. Extinderea este o pri­o­ri­tate, dar vrem să fie una temperată“, a spus pentru ZF Nicolae Chiorean.

Panemar deţine şi o fabrică pro­prie, cu o capacitate de producţie de 25 de tone de pâine pe zi şi 5,5 tone de pro­duse de patiserie.

În 2018, firma a în­cheiat cu afaceri de 76,1 milioane de lei, o creştere de 18% faţă de anul ante­rior. De altfel, compania şi-a păstrat aceeaşi rată de creştere în ultimii doi ani, după cum arată datele publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO