Fiscalitate

Tot ce trebuie să ştie contribuabilii: ANAF a publicat un ghid cu privire la întocmirea şi utilizarea principalelor documente financiar – contabile

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat recent pe site-ul instituţiei un “Ghid privind întocmirea şi utilizarea principalelor documente financiar – contabile şi obligaţii referitoare la întocmirea raportărilor anuale întocmirea raportărilor anuale prevăzute de Legea contabilităţii”, conform celor mai recente informaţii.

Ghidul are ca scop informarea privind întocmirea şi utilizarea principalelor documente financiar – contabile şi obligaţii referitoare la întocmirea raportărilor anuale întocmirea raportărilor anuale prevăzute de Legea contabilităţii.

Prezentul ghid se adresează persoanelor fizice şi asocierilor fără personalitate juridică şi persoanelor juridice române care au obligaţia de a conduce contabilitatea în partidă simplă sau în partidă dublă, după caz.

Puteţi consulta materialul informativ integral al ANAF AICI

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.