Finanţe personale

Carpatica trimite alerte prin SMS pentru tranzacţiile efectuate cu cardul

Carpatica trimite alerte prin SMS pentru tranzacţiile efectuate cu cardul

Autor: Ciprian Valentin Botea

29.09.2011, 18:00 398

Deţinătorii de carduri emise de Banca Carpatica, o bancă de talie redusă controlată de omul de afaceri Ilie Carabulea, pot primi alerte prin SMS cu detaliile operaţiunilor efectuate din disponibilul aflat în conturile curente la care sunt ataşate cardurile.

Mesajele se trimit automat şi conţin detalii despre numărul cardului, tipul operaţiuni, data, ora, suma şi locaţia unde s-a derulat tranzacţia. Serviciul este disponibil pentru operaţiunile de plată cu cardul la comercianţi, pe internet sau retragere de numerar de la bancomat.

Abonamentul lunar costă 5 lei în cazul alertelor personalizate, prin care clientul îşi stabileşte pragurile de alertare pe fiecare tip de operaţiune, şi 8 lei în cazul alertelor integrale, prin care clienţii urmăresc toate operaţiunile derulate cu cardurile.

Pragul minim în cazul alertelor personalizate este de 50 lei/operaţiune, iar clientul este primi informaţii doar despre tranzacţiile care depăşesc pragul minim stabilit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO