Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Violeta Ciurel, profesor ASEBUSS: Studiile pe care le-am făcut la şcolile de business mi-au fost de mare folos în activitate

25.12.2021, 11:00 Autor: Ştefan Stan

Violeta Ciurel, profesor în cadrul şcolii de afaceri ASEBUSS, afirmă că studiile pe care le-a făcut la şcolile de business mi-au fost de mare folos în activitate.

„Lucrurile în business se schimbă foarte rapid şi trebuie să ţii pasul cu ele dacă vrei să evoluezi. Mai mult decât atât, nu poţi să coordonezi sau să conduci o companie, o organizaţie dacă nu eşti tu cel care înţelegi ceea ce se întâmplă în lume şi cum poţi să devii proactiv şi cum să poţi să anticipezi tendinţele pieţei, inovaţia, tehnologia, cum poţi să implementezi ultimele dezvoltări, să descoperiri în businessul pe care îl conduci, acest lucru are foarte mare influenţă asupra angajaţilor şi asupra clienţilor. Nu putem să vorbim despre un business fară să ne concentrăm pe client. În ziua de astăzi, dacă te limitezi doar la ce ai învăţat în facultate este total insuficient, adică ieşi afară din business în termen foarte scurt. Dezvoltările actuale şi tendinţele pe care le observăm în viaţa de zi cu zi cu tehnologia ne obligă să actualizăm cunoştinţele în fiecare zi. Eu din acest punct de vedere susţin tuturor tinerilor cu care stau de vorbă să înveţe în fiecare zi şi să încerce să fie deasupra a tot ceea ce se întâmplă, să fie cei mai buni în tot ce fac, totul depinde numai de ei”, a declarat Violeta Ciurel în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Violeta Ciurel are peste 25 de ani de experienţă internaţională în management în industria asigurărilor. A fost CEO în companii de asigurare din România şi Portugalia, a deţinut roluri regionale şi globale importante în cadrul grupurilor ING şi AXA, iar în paralel a fost profesor la ASE Bucureşti. Absolventă a Facultăţii de Comerţ şi a unui doctorat în economie la ASE, a urmat diverse programe de educaţie în leadership în cadrul unor şcoli internaţionale de renume printre care Harvard Business School. În prezent, ea predă la şcoala de afaceri ASEBUSS şi are alte colaborări în domeniul asigurărilor.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat Violeta Ciurel, profesor în cadrul şcolii de afaceri ASEBUSS, în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.​

 
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone