Femei în business

Proiect ZF/Vodafone: Femei în Business. Simona Pirtea, managing partner, Enache Pirtea & Associates: Din provocări am învăţat să deleg, am înţeles puterea parteneriatului şi a comunităţii

26.03.2022, 12:00 Autor: Ramona Cornea
Simona Pirtea, managing partner în cadrul casei de avocatură Enache Pirtea & Associates, afirmă că din provocările pe care le-a întâlnit în business a învăţat să delege, a înţeles puterea parteneriatului şi a comunităţii. 
 
”Din erori învăţăm mai mult. Cred că am fost norocoasă pentru că nu am avut un mare eşec, dar am avut mici provocări. Ce am învăţat din aceste provocări şi din ceea ce mi s-a întâmplat este că trebuie să ai încredere în oamenii de lângă tine şi să delegi, de exemplu. Asta e o lecţie învăţată de curând pentru că altfel te suprasolicitaţi şi s-ar putea să nu mai reuşit să dezvolţi, ci pur şi simplu să ajungi într-o situaţie limită şi să nu mai vezi toate variantele. Deci asta e o chestiune pe care am învăţat-o, delegarea şi puterea parteneriatului, puterea comunităţii. De asemenea, ceea ce am mai învăţat este că oamenii pe care îi ai alături sunt foarte importanţi şi trebuie să alegi caractere în primul rând şi nu abilităţile lor”, a declarat Simona Pirtea în ca¬drul emisiunii Femei în Business, rea¬li¬zată de ZF în parteneriat cu Vodafone.
 
Simona Pirtea are peste 15 ani de expe¬rienţă ca avocat, şi-a fondat pro¬pria casă de avocatură în 2016. Este membră a Asociaţiei pen¬tru Prevenirea si Combaterea Frau¬de¬lor, vice¬pre¬şe¬dinte al Pro¬fe¬ssional Women's Network România, este membră a Romanian Business Leaders, a absolvit Facultatea de Drept (Uni¬ver¬si¬tatea din Bucureşti) în 2009 şi Facul¬tatea de Ştiinţele Comunicării (Aca¬de¬mia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul“) în 2005. 
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este un fragment din interviul acordat de Simona Pirtea, managing partner în cadrul casei de avocatură Enache Pirtea & Associates, în cadrul emisiunii Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.
 
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone