Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în business. Ruxandra Raţă-Bucevschi, fondatoare, Twinkle Star: Principala provocare a industriei în care activez este menţinerea unui standard de calitate

22.11.2021, 10:00 Autor: Ramona Cornea

Ruxandra Raţă-Bucevschi, fondatoarea Twinkle Star, companie de cursuri de limba engleză şi german, afirmă că principala provocare a industriei în care activează este menţinerea unui standard de calitate.

”Provocarea principală cred că este menţinerea unui standard de calitate. Una este să lucrez cu o grupă şi pe aceea să o susţin eu şi să stiu cum trebuie făcut fiecare pas, iar alta este să ai o echipă de 40 de profesori cu peste 4.000 de cursanţi şi să respecte aceiaşi indicatori, adică la noi performanţa se măsoară în rezultatele la examenele Cambridge unde noi garantăm acel lucru. Garantăm în contract faptul că un cursant va promova examenul Cambridge şi rata noastră de probabilitate a fost peste 99%, iar acest lucru poate fi dificil pentru angajaţii noi pentru că trebuie să se adapteze acestor indicatori de performanţă”, a declarat Ruxandra Raţă-Bucevschi în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Ruxandra Raţă-Bucevschi este profesoară la bază şi şi-a construit reputaţia pregătind copiii de grădiniţă pentru examenele Cambridge. Astăzi, ea conduce Twinkle Star, o companie de cursuri de limba engleză şi germană cu afaceri de peste 800.000 de euro şi 32 de angajaţi.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat de Ruxandra Raţă-Bucevschi în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.

 

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone