Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Maria Cruceru, director general al MCA Comercial: Aş introduce educaţia financiară ca materie nouă studiată în sistemul de învăţământ

19.12.2021, 12:00 Autor: Ramona Cornea

Maria Cruceru, directorul general al MCA Comercial, companie cu activitate în retail, import şi distribuţie, afirmă că, dacă ar putea introduce o materie nouă în sistemul de învăţământ din România, ar introduce educaţia financiară.

”Educaţia financiara este foarte importantă la nivelul şcolii şi a învăţării. Noi încercăm asta şi cu copiii noştri, care nu primesc noţiuni aprofundate, nu pot înţelege de ce eu trebuie să-i dau mai puţin bani, când celălalt copil are mai mult. Ne-ar ajuta şi sistemul de învăţământ, nu am fi doar noi singuri”, a declarat Maria Cruceru în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Maria Cruceru este absolventă a Facultăţii de comerţ din cadrul Aca­de­miei de Stu­dii Eco­no­mice, iar primii doi ani de ca­rieră i-a pe­trecut în banking. Cu toate acestea, de 22 de ani ea activează în domeniul comer­ţului şi îşi conduce propria afacere. Astăzi, businessul său are trei divizii: retail, import şi distribuţie, o cifră de afaceri cumulată de 12,5 milioane de euro şi o echipă de 160 de angajaţi.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat de Maria Cruceru, directorul general al MCA Comercial, în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.​

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone