Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei În business. Mădălina Miu, cofondatoare şi managing director, Pcbit Electronics: Vrem să ajungem până la 50.000 - 60.000 de produse pe site

22.10.2021, 15:06 Autor: Ramona Cornea
Mădălina Miu, cofondatoare şi managing director al furnizorului de echipamente, soluţii şi servicii IT Pcbit Electronics, afirmă că vrea să crească numărul produselor de pe site-ul companiei de la 30.000 de produse până la 50.000 - 60.000 de produse.
 
”Avem multe planuri, orice afacere trebuie să aibă pregătite strategii pentru viitor. În principiu, lucrăm la platforma online, la magazinul online şi dorim să aducem noi îmbunătăţiri pentru a uşura experienţa clientului, pentru a îmbunătăţii şi experienţa clientului pe site. Vrem  să aducem mai multe produse. Avem undeva la 30.000, dar vrem să ajungem până la 50.000-60.000 de produse pe site. De asemenea, ne dorim foarte tare să mergem şi în zona de servicii IT şi soluţii IT la cheie.  Produsele le luăm pe canale de distribuţie din România, Polonia şi Germania”, a declarat Mădălina Miu în cadrul emisiunii Femei în business realizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Vodafone.
 
Compania Pcbit Electronics a ajuns la o cifră de afaceri de peste 5 milioane de lei în anul 2020, conform datelor de la Ministerul Finanţelor. În prezent, furnizorului de echipamente, soluţii şi servicii IT are opt angajaţi. 
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar”, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este un extras din interviul acordat de Mădălina Miu în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.
 
              
 
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone