Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în business. Irina Caleşu, fondator, Gravează Povestea Ta: Tehnologia a evoluat foarte mult în businessul nostru, ne-a adus mai aproape de clienţi

15.10.2021, 13:40 Autor: Ramona Cornea

Irina Caleşu, fondatoarea atelierului de bijuterii personalizate Gravează Povestea Ta, afirmă că tehnologia a evoluat foarte mult în afacerea pe care o conduce şi îmbunătăţit interacţiunea cu clienţii.

”Tehnologia a evoluat foarte mult. Pe partea de gravură ne-am îmbunătăţit şi am upgradat în prima faza utilajele şi apoi am schimbat cu totul tehnica pentru că ne-am dorit produse cu precizie tot mai mare a gravurii. În primul rand tehnologia ne-a ajutat foarte mult în zona de conectare cu clienţii. Daca acum 7 ani când brand-ul Gravează Povestea Ta era la început era suficient să trimitem un email de confirmare a comenzii, astăzi tehnologia ne-a adus foarte aproape de clienţii noştri şi comunicam prin toate canalele posibile. Echipa de suport Gravează Povestea Ta accesează canale precum Whatsapp, iMessage, orice există ca tehnologie unde clienţii ne pot contacta şi suntem alături de ei până la 10 seara zilnic”, a declarat Irina Caleşu în cadrul emisiunii Femei în business, realizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Vodafone.

Antreprenoarea Irina Caleşu conduce o un business cu o cifră de afaceri de peste 4,5 milioane lei în 2020, conform datelor publice de la Ministerul Finanţelor. Anul trecut, Atelierul Dalma, compania care deţine brandul Gravează Povestea Ta, a avut un număr mediu de 25 de angajaţi. Pentru anul 2021, antreprenoarea se aşteaptă la o creştere de 20% a cifrei de afaceri.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

 

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone