Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în business. Fabiola Cazan, Vodafone România: Mă bazez foarte mult pe a atrage oamenii cu ceea ce facem noi, cu impactul pe care îl avem asupra clienţilor

07.11.2021, 13:00 Autor: Ramona Cornea

Fabiola Cazan, senior manager, IT and program ma­nager în cadrul Voda­fone România, afirmă că se bazează foarte mult pe impactul activităţii companiei asupra clienţilor atunci când doreşte să atragă IT-işti în echipă. Ea s-a angajat în 1999, ime­diat după absolvirea fa­cul­tăţii, la com­pa­nia de telecomunicaţii Mo­bi­fon, devenită ulte­rior Vodafone România.

”Piaţa se mişcă mai mult decât m-aş fi gândit în pandemie. Au plecat mulţi colegi din echipa mea în pandemie, dar am reuşit să şi aduc mulţi colegi noi în echipă. Din păcate, pe unii nu i am văzut niciodată face to face, dar funcţionează în pandemia. Nu aş merge până acolo, la bonusuri de angajare. Mă bazez foarte mult pe a atrage oamenii cu ceea ce facem noi, cu impactul pe care îl avem asupra clienţilor, cu serviciile şi produsele noastre, cu echipa şi cultura care m-au ţinut şi pe mine atât de mulţi ani la Vodafone şi pe asta mă bazez foarte tare la angajare. Este un mediu foarte frumos, o cultură foarte frumoasă, cu posibilităţi de dezvoltare foarte mari, în care poţi să inovezi foarte uşor, cu comunicare indiferent de nivel. Nu există bariere de nivel de comunicare şi mă bazez foarte mult pe aceste lucruri în a atrage angajaţii noi”,  a declarat Fabiola Cazan în cadrul emi­siunii Femei în business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat de Fabiola Cazan în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone