Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în business. Fabiola Cazan, Vodafone România: Trebuie să păstram focusul în a dezvolta tinerii pe zona tehnică

05.11.2021, 18:58 Autor: Ramona Cornea

Şcolile din România trebuie să se concentreze în continuare pe dezvoltare abilităţilor tehnice ale studenţilor, crede  Fabiola Cazan, senior manager, IT and program ma­nager în cadrul Voda­fone România. Ea s-a angajat în 1999, ime­diat după absolvirea fa­cul­tăţii, la com­pa­nia de telecomunicaţii Mo­bi­fon, devenită ulte­rior Vodafone România.

”Sper sincer că s-a mai schimbat şcoala românească de când am făcut eu facultatea, în care era foarte multă teorie şi mai puţină practică. Ştiu că acum se face mult mai multă practică şi cred că asta îi ajută pe noii specialişti în primele joburi pentru că şi noi recrutăm juniori de pe băncile facultăţii şi ne bazăm foarte mult pe ceea ce au învăţat pentru ca apoi să se dezvolte la locul de muncă. Cred că ajută foarte mult că avem un pool de resurse umane foarte bine orientate pe zona tehnică, pe specialiştii pe care îi avem şi cred că trebuie să păstrăm focusul în a dezvolta tinerii pe zona tehnică”, a declarat Fabiola Cazan în cadrul emi­siunii Femei în business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat de Fabiola Cazan în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.

 
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone