Femei în business

Proiect ZF/Vodafone Femei în Business. Cristina Dobrescu, fondator, Livrez Dragoste: Mi-am dat seama acum 10 ani că trebuie să fac pasul de la angajat la antreprenor

18.01.2022, 16:50 Autor: Ramona Cornea

Cristina Dobrescu, fonda­toarea businessului Livrez Dragoste, un atelier de cadouri caligrafice, afirmă că a realizat acum zece ani că trebuie să treacă de la statutul de angajat la cel de antreprenor.

”Mi-am dat seama acum zece ani. Au trecut zece ani de când mi-am dat demisia. Eu vin dintr-o familie de antreprenori, ai mei au avut şi încă au businessuri proprii şi văzând modelul acesta în familie mi-a fost mult mai uşor să mi dau seama că asta mi-ar plăcea şi mie să fac în viitor. Însă pot spune că faptul că am lucrat patru ani de zile în acea firmă de contabilitate m-a ajutat foarte mult pentru că şeful meu era un om organizat, tot timpul îşi dorea să fie totul în ordine, să fie totul bine, astfel încât eu am deprins anumite lucruri din acea din acea experienţă de patru ani şi le pun şi eu în aplicare în businessul meu”, a declarat Cristina Dobrescu în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Livrez Dragoste este business fondat în anul 2014. Până astăzi, afacerea a trimis peste 100.000 de scrisori şi are o cifră de afaceri de peste 100.000 de euro. Cristina Dobrescu, fondatoarea afacerii, este absolventă a unei facultăţi în domeniul finanţelor şi are un masterat în audit financiar-contabil şi consiliere.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat Cristina Dobrescu, fonda­toarea businessului Livrez Dragoste, în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone