Femei în business

Proiect ZF/Vodafone Femei în Business. Alina Stoian, managing partner, JustAD: Prima discriminare pe care am simţit-o în business nu a fost din partea unor bărbaţi, ci a unor femei

19.03.2022, 12:00 Autor: Ramona Cornea

Alina Stoian, managing partner al agenţiei de publicitate JustAD şi vicepreşedinte de marketing şi comunicare al asociaţiei Professional Women’s Network (PWN) România, afirmă că prima discriminare pe care a simţit-o în business nu a fost din partea unor bărbaţi, ci a unor femei.

”Nu mi-am pus niciodată problema în felul acesta poate pentru că atunci când am început să fac vânzări era un domeniu extrem de arid, vindeam spaţii publicitare pentru un catalog de construcţii, deci puteam să stau de vorbă cu foarte mulţi domni care deţineau o firmă de construcţii. Vin dintr-un liceu de mate-info, deci mi-a fost foarte la îndemână să înţeleg mentalitatea bărbătească, dar prima discriminare pe care am simţit-o nu a fost din partea unor bărbaţi, ci tot a unor femei”, a declarat Alina Stoian în cadrul emisiunii Femei în Business, rea-lizată de ZF în parte¬neriat cu Vodafone.
 
Antreprenoarea adaugă că acest comportament poate veni din mentalitatea că femeile nu pot ajunge în poziţii de conducere.
 
 ”Uite că până şi între noi credem acelaşi lucru. De altfel, i-am considerat pe toţi oameni de business, femei sau bărbaţi, cu plusurile şi minusurile lor pentru că trebuie să înţelegem că suntem diferiţi, nu suntem la fel şi atunci am preferat să fac partea aceasta de customizare completă pe psihologia şi pe calapodul fiecăruia dintre ei.”
 
Alina Stoian este o antreprenoare cu experienţă în marketing, comunicare şi vânzări. În 2005 a fondat JustAd, o agenţie independentă de publicitate şi comunicare din Bucureşti, dar îşi foloseşte expertiza şi în proiecte de voluntariat.
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este un extras din interviul acordat de Alina Stoian, managing partner al agenţiei de publicitate JustAD şi vicepreşedinte de marketing şi comunicare al asociaţiei Professional Women’s Network (PWN) România, în emisiunea Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.
 
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone