Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în business. Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette: Lecţia pe care am învăţat-o în business este că trebuie să angajezi specialişti care să te sfătuiască să faci lucrurile bine de la început

05.12.2021, 14:45 Autor: Ramona Cornea

Cristina Bâtlan, fondatoarea bran­dului Musette, unul dintre cei mai mari jucători locali din sectorul de încălţămin­te, cu activităţi atât în pro­ducţie, cât şi în retail, afir­mă că cea mai importantă lecţie pe care a învăţat-o în business este că trebuie să angajeze specialişti care să o consilieze pentru a face lucrurile bine de la început.

”Cea mai mare eroare pe care o faci, cred că se poate întâmplă oricui, este să nu te pricepi la ceva suficient de bine şi să începi să faci acel lucru. Şi asta ni s-a întâmplat atunci când am investit fară să consultăm suficient de mulţi specialişti, am investit în prima noastră fabrică de încălţăminte care apoi s-a demonstrat să fi fost o investiţie greşită şi a trebuit să o schimbăm. Însă preţul pe care l-am plătit a fost cel mai scump şi de asta spun atunci când vrei să faci economie angajează-ţi cel mai bun specialist sau câţiva specialişti care să te sfătuiască să faci lucrurile bine de la început şi atunci costul este cel mai mic” a declarat Cristina Bâtlan în ca­drul emisiunii Femei în Busi­ness, realizată de ZF în partene­riat cu Vodafone.

Cristina Bâtlan a devenit antreprenoare la 18 ani când era studentă la Facultatea de Drept. Alături de soţul şi cumnatul ei au construit un business cu pantofi şi genţi în urmă cu aproape trei decenii. Astăzi, ea conduce un business cu afaceri cu aproape 63 milioane de lei în 2020 şi 471 de angajaţi.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat de Cristina Bâtlan, fondatoarea bran­dului Musette, în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.​

 

 

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone