Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în business. Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette: Am ales cariera de antreprenor în locul celei de avocat pentru că mi-am dat seama că din această poziţie pot să ajut mult mai mult societatea

05.12.2021, 12:43 Autor: Ramona Cornea

Cristina Bâtlan, fondatoarea bran­dului Musette, unul dintre cei mai mari jucători locali din sectorul de încălţămin­te, cu activităţi atât în pro­ducţie, cât şi în retail, afir­mă că a ales cariera de antreprenor în locul celei de avocat pentru că şi-a dat seama că din această poziţie poate să ajut mult mai mult societatea.

”Mi-am dat seama că sunt foarte des întrebată de ce am renunţat la facultate. În anul al treilea am hotărât să renunţăm la facultate, să nu avem nicio portiţă de scăpare pentru a merge pe drumul antreprenoriatul şi pentru a ne a crea toate şansele să reuşim. Povestea mea şi povestea Musette încă se scrie, iar alegerea mea să fac modă o voi face şi de acum încolo, chiar dacă ar fi să încep de multe ori. Aş face asta ori de câte ori pot pentru că mi-am dat seama că din această poziţie de antreprenor, de lider, pot să ajut mult mai mult societatea şi pot să influenţez în bine oamenii din jurul meu. Cred că mesajul pe care îl pot trimite din postura de antreprenor este mult mai puternic decât cel trimis de un avocat pentru un client sau pentru câţiva clienţi, aşa că aş face acelaşi lucru în continuare”, a declarat Cristina Bâtlan în ca­drul emisiunii Femei în Busi­ness, realizată de ZF în partene­riat cu Vodafone.

Cristina Bâtlan a devenit antreprenoare la 18 ani când era studentă la Facultatea de Drept. Alături de soţul şi cumnatul ei au construit un business cu pantofi şi genţi în urmă cu aproape trei decenii. Astăzi, ea conduce un business cu afaceri cu aproape 63 milioane de lei în 2020 şi 471 de angajaţi.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat de Cristina Bâtlan, fondatoarea bran­dului Musette, în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.​

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone