Evenimente

(P) Unibet şi Vlad Cazino au contribuit la creşterea puternică a Kindred Group

(P) Unibet şi Vlad Cazino au contribuit la creşterea...

Autor: Publicitate

19.03.2021, 15:08 487

Kindred Group, una dintre cele mai cunoscute companii din domeniul jocurilor de noroc online la nivel global, prezentă în ţara noastră prin Unibet şi Vlad Cazino, a anunţat rezultatele financiare şi evoluţia generală din ultimul trimestru al anului 2020, dar şi pentru întreg anul trecut.

Bilanţul prezentat de Kindred Group indică o creştere puternică din toate punctele de vedere. Grupul a ajuns la un număr record de clienţi activi, dar şi la venituri şi profituri impresionante.

Potrivit datelor făcute publice de Kindred Group, numărul clienţilor activi la finalul anului 2020 a ajuns la 1,781,617, faţă de 1,603,903 cu un an în urmă.

De asemenea, veniturile brute au crescut considerabil. Astfel, în trimestru 4 din 2020 totalul acestora a ajuns la 364.7 milioane lire sterline, în creştere cu 54% comparativ cu T4 din 2019, când valoarea era de 236.2 milioane lire sterline.

Încasările pe tot anul 2020 au fost de 1,130.2 milioane lire sterline, cu 24% mai mult faţă de anul 2019.

Creşteri importante pentru Unibet şi Vlad Cazino

Kindred Group deţine în România două branduri de succes, Unibet şi Vlad Cazino, care au înregistrat creşteri puternice în anul 2020. Astfel, numărul de clienţi activi a crescut cu 63% în trimestrul al 4-lea din 2020, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2019. De asemenea, veniturile trimestriale aproape că s-au dublat, în comparaţie cu nivelul din aceeaşi perioadă din 2019.

Această creştere a fost determinată în special de creşterea investiţiilor în marketing şi de furnizarea a tot mai mult conţinut de interes pentru pasionaţii de pariuri sportive şi alte jocuri de noroc online.

În ţara noastră, Unibet este cunoscut în special pentru segmentul de pariuri sportive, fiind unul dintre cei mai apreciaţi operatori încă din momentul în care piaţa a fost reglementată şi au fost acordate licenţe de către Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc.

Sub sloganul "De la jucători, pentru jucători", Unibet şi-a propus să satisfacă toate aşteptările utilizatorilor, printr-o ofertă bogată, cote excelente şi o platformă intuitivă. De asemenea, utilizatorii au la dispoziţie şi Unibet TV, serviciul de live streaming al companiei, unde clienţii au acces la mii de evenimente din fotbal, tenis, handbal şi multe alte sporturi. În plus, clienţii Unibet sunt tot mai interesaţi şi de zonele de cazino online, poker şi bingo.

Vlad Cazino are mare priză la public

În doar trei ani de la lansare, Vlad Cazino a devenit un nume de referinţă în ţara noastră în domeniul jocurilor de cazino online (sloturi, blackjack, ruletă, live casino) şi în sectorul de bingo.

Acest proiect local este o premieră pe piaţă, fiind un cazino online românesc, cu marcă autohtonă şi know-how internaţional din partea grupului Kindred, o companie de prestigiu la nivel global.

Strategia de marketing a contribuit din plin la ascensiunea Vlad Cazino, abordarea fiind una inedită, cu mare priză la public. Campaniile de promovare Vlad Cazino sunt axate în jurul personajului Vlad, un vampir charismatic, care este imaginea brandului, fiind inspirat din poveştile cu vampiri din Translivania. Practic, una dintre cele mai cunoscute legende din România a fost preluată şi integrată într-un mod amuzant, multe campanii ale brandului devenind virale.

Pe lângă aceste lucruri, Vlad Cazino a avut inclusiv asocieri cu festivalul de muzică Untold, reuşind să ducă angajamentul pentru divertisment inclusiv în mediul offline. De asemenea, în 2019, Vlad Cazino a reuşit o colaborare cu unul dintre cei mai buni actori de stand-up comedy, Cătălin Bordea, care e inclus încă în campaniile de promovare ale Vlad Cazino. Pe lângă strategia de promovare, şi serviciile foarte bune oferite au făcut din Vlad Cazino un nume de top în industria jocurilor de noroc din România.

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO