Eveniment

Ziarul Financiar organizează miercuri, 31 martie, videoconferinţa HR Trends „Noua lume a muncii: angajatul hibrid“. Invitaţii speciali ai acestei ediţii vor fi ministrul muncii Raluca Turcan şi Daniela Pandrea, general manager şi CEO Benelux & Nordics în cadrul Johnson Controls

Ediţia din 2021 a evenimentului HR Trends vine să simtă pulsul pieţei muncii de la directori de HR din marile companii de pe piaţa locală şi să dezbată direcţia spre care se îndreaptă angajatorii.

Ziarul Financiar organizează mâine cea de-a 15-a ediţie a evenimentului HR Trends, cu tema „Noua lume a muncii: angajatul hi­brid“. Aceasta este a doua ediţie a eveni­men­tului care se va desfăşura în format de vide­ocon­fe­rinţă.

Invitaţii speciali ai acestei ediţii a videoconferinţei vor fi ministrul muncii Raluca Turcan şi Daniela Pandrea, general manager & CEO Benelux & Nordics în cadrul companiei Johnson Controls. Evenimentul HR Trends este locul în care managerii, directorii de resurse umane din marile companii locale, trainerii, consultanţii şi headhunterii se întâlnesc pentru a căuta soluţii pentru dilemele pe care le au în managementul oamenilor.

Piaţa muncii trece printr-o perioadă de transformare după ce pandemia de COVID-19 a venit cu schimbări în modul de lucru al angajaţilor din toate companiile din lume, cu schimbări în aşteptările angajatorilor şi ale angajaţilor, iar industrii care înainte duceau lipsă de candidaţi se străduiesc acum să îi păstreze pe cei pe care îi mai au.

Ediţia din 2021 a evenimentul HR Trends vine să simtă pulsul pieţei muncii de la directori de HR din marile companii de pe piaţa locală şi să dezbată direcţia spre care se îndreaptă angajatorii.

A 15-a ediţia a videoconferinţei HR Trends are loc mâine, 31 martie, de la ora 09.00 şi va fi structurată în patru paneluri de discuţie cu următoarele teme:Cum s-a încheiat primul an de pandemie pe piaţa muncii din România, care este profilul angajatului hibrid şi care va fi noua realitate a muncii, telemunca – „vedeta“ pieţei muncii în pandemie, care sunt plusurile şi minusurile muncii remote, ce facem cu angajaţii din prima linie, cei care nu au opţiunea remote, cei care lucrează în vânzări, retail, fabrici, farmacii, bănci şi cum au evoluat noile tehnologii folosite în „noul normal“ de pe piaţa muncii.

Printre speakerii din cadrul evenimentului vor fi Carmen Dumitrache, Director Executiv Resurse Umane, Telekom România, Anca Bancu, HR director în cadrul Vodafone România, Alina Gamauf, HR director în cadrul Carrefour România, Mihai Găvan, HCM Global Sales Director în cadrul companiei TotalSoft, Raluca Tătăruşanu, Sales Director în cadrul companiei Druid, Ioana Cazacu, avocat în cadrul casei de avocatură Popovici Nitu si Asociaţii.

În plus, vor mai răspunde întrebărilor Adrian Dinu, CEO al companiei Creasoft, Irina Tache, SAP Success Factors Sales Executive for Romania, Bulgaria and West Balkans, SAP Romania, Camelia Ardelean, Atos Global HR Director for Manufacturing Operations and Siemens First Account and HR Director, Atos GDC România, Florentina Tomoiu, Regional Sales Manager , Signal Iduna Asigurare Reasigurare, Mihai Bran, fondator, Atlas, platforma de psihoterapie online, Aniela Mladin, General Manager, Guala Pack Nadab, Vladimir Sterescu, senior vicepresident, Computer Generated Solutions CGS, Mugur Tolici, Director Resurse Umane, BNR, precum şi Felix Pătrăşcanu, fondator al FAN Courier.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.