Eveniment

Ziarul Financiar şi Masterbuild lansează astăzi „Produs în România”, o emisiune despre companiile care au derulat investiţii în pandemie sau plănuiesc să investească în viitor. Urmăriţi astăzi, de la ora 13:00, prima ediţie cu Sanjeev Gupta, preşedintele executiv al GFG, grupul care deţine Liberty Galaţi

Ziarul Financiar şi Masterbuild lansează astăzi...

Autor: Răzvan Botea

08.12.2021, 12:17 161

Ziarul Financiar, cea mai complexă platformă de informaţii de business din România, lansează astăzi un nou proiect video în parteneriat cu Masterbuild: emisiunea „Produs în România”, despre companiile care au investit în extindere în perioada pandemiei şi despre investiţii de viitor.

Primul invitat al emisiunii este Sanjeev Gupta, miliardarul care deţine Liberty Galaţi, fostul Sidex Galaţi, preşedintele executiv al GFG Alliance. Emisiunea poate fi urmărită live pe zf.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar.

Al doilea invitat al emisiunii este Tiberiu Dăneţiu, director de marketing la Auchan România, unul dintre cei mai mari retaileri din România, cu 33 de hypermarketuri în toată ţara.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO