Eveniment

Ziarul Financiar a câştigat premiul Camerei de Comerţ pentru excelenţă în jurnalism

Ziarul Financiar a câştigat premiul Camerei de Comerţ...

Autor: Cătălina Butan

07.11.2014, 14:03 146

Camera de Comerţ şi Industrie a României a premiat Ziarul Financiar pentru excelenţă în jurnalism, în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor, eveniment care a marcat o nouă strategie de dezvoltare a CCIR.

Ziarul Financiar a obţinut în cadrul evenimentului unul dintre premiile de excelenţă în jurnalism, pentru cea mai bună publicaţie de business a anului. Ceilalţi premianţi au fost Luca Niculescu, de la RFI, desemnat jurnalistul anului şi Carmen Avram, jurnalist al grupului Intact, care a primit premiul pentru cel mai bun reportaj. 

Ediţia a XXI-a din 2014 a Topului Naţional al Firmelor, organizat de CCIR, a clasat pe primele locuri la nivel naţional 589 de firme care activează în cercetare, dezvoltare şi high-tech, 2.393 de companii industriale, 346 de firme din domeniul agricol, pescuit sau piscicultură; 281 de firme de construcţii; 1.955 din sectorul serviciilor şi 922 din comerţ-turism. Dintre acestea, 919 firme au primit Premiul Naţional (locul I), în timp ce 797 de companii s-au clasat pe locul II şi 717 companii pe locul III, primele trei locuri însumând o cifră de afaceri de 80 mld. euro.

Automobile Dacia, care a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 18,4 mld.lei (4,16 mld.euro), a primit premiile speciale de excelenţă în afaceri şi exportatorul anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO