Eveniment

ZF Live. Valeriu Filip, SecurifAI: 60% dintre companii îşi doresc implementarea unor sisteme bazate pe inteligenţă artificială. În acest moment, doar 4% dintre ele au făcut-o

Autor: Ramona Cornea

12.07.2019, 11:00 134

Sistemele de AI combinate cu sistemele de alertare pot să sporească securitatea unei anumite zone. Sunt peste 1.600 de companii pe AI care s-au înfiinţat în Europa.

Sistemele de AI combinate cu sis­te­mele de alertare pot să spo­rească securitatea unei a­nu­­mite zone. Algoritmii se pot integra într-un sistem care să conducă spre siguranţa cetăţeanului sau a unui mediu de muncă din o compa­nie.

„Algoritmii se pot integra într-un sistem care să conducă spre siguranţa cetăţeanului sau a unui mediu de muncă dintr-o companie. Momentan, construim algoritmi şi îi implementăm în diverse contexte. Sunt în derulare câteva sisteme-pilot la câteva companii private mari din România şi sunt în derulare proiecte-pilot pe sistemele noastre şi la unele autorităţi publice“, a declarat Valeriu Filip în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii de business ZF Live, organizată la Promenada Mall.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO