Eveniment

ZF Live. Monica Jiman, CCIFER şi Pentalog: Avem peste 3.000 de companii franceze în România, iar investitorii francezi continuă să se dezvolte

Monica Jiman: Dosarele pentru premiile CCIFER pot fi depuse până pe data de 30 iulie 2019. Oferim trei categorii de premii: antreprenoriat, inovaţie tehnologică şi responsabilitate socială.

Monica Jiman: Dosarele pentru premiile CCIFER pot fi depuse până pe data de 30 iulie 2019. Oferim trei categorii de premii: antreprenoriat, inovaţie tehnologică şi responsabilitate socială.

Autor: Adelina Mihai

24.07.2019, 16:10 278

Cele peste 560 de companii membre în Camera Franceză de Comerţ şi Industrie din România (CCIFER) au creat peste 125.000 de locuri de muncă şi au o cifră de afaceri cumulată de peste 17 mld. euro.

Camera Franceză de Comerţ şi Industrie din România (CCIFER) este prezentă de peste 23 de ani în România, iar în prezent a ajuns la peste 560 de companii membre, a spus la ZF Live Monica Jiman, preşedinte al juriului premiilor CCIFER, care este chief customer success officer în cadrul companiei IT Pentalog pentru Europa şi Asia.

„Prezenţa investitorilor francezi în România este din ce în ce mai ridicată, sunt peste 3.000 de companii franceze care activează pe plan local. CCIFER are în prezent peste 560 de companii membre care au creat, direct, peste 125.000 de locuri de muncă şi au o cifră de afaceri cumulată de peste 17 miliarde de euro“, a spus Monica Jiman. Ea este preşedinte al juriului premiilor CCIFER, un proiect prin care companiile şi ONG-urile care vor să îşi promoveze ideile şi proiectele în comunitatea de afaceri franco-română se pot înscrie în competiţia pentru premiile CCIFER, iar dosarele se pot depune până pe data de 30 iulie 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO