Eveniment

ZF Live. Giorgiana Vlăsceanu şi Liviu Cadariu, Step Forward. Primul program de preaccelerare pentru femeile din tehnologie: Step Forward oferă mentorat femeilor din IT care doresc să îşi deschidă un start-up în zona tech. „Un procent de 28% dintre start-up-urile din România au fondatori femei.“

Giorgiana Vlăsceanu

Autor: Miruna Diaconu

03.10.2019, 00:00 111
Step Forward, un program de mentorat adresat start-up-urilor cu cel puţin un cofondator femeie, îşi propune să le determine pe femeile care lucrează în companii IT să renunţe la joburi şi să se dedice antreprenoriatului în acelaşi sector.

„Un procent de 28% dintre start-up-urile din România au fondatori femei“, a spus Giorgiana Vlăsceanu, program manager al Step Forward, în cadrul emisiunii online de business ZF Live. În cadrul acestui program de mentorat activează 47 de mentori.

Programul se află la prima ediţie şi are o durată de 6 saptămâni, des­fă­şurându-se în perioada 14 octombrie - 21 noiembrie 2019.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO