Eveniment

ZF Live. Despre afacerile care au fost încetinite de pandemia de COVID-19. Victor Vişan, fondator FormTex: Plănuiam o cifră de afaceri de aproape un milion de euro, înceheim anul cu circa 350 de mii de euro, o scădere semnificativă faţă de anul trecut

Autor: Livia Gheorghe

31.12.2020, 00:06 137

Produsele FormTex sunt făcute cu o structură uşoară din aluminiu peste care este pus un print uşor elastic din textil, cu ajutorul lor se pot face structuri complexe pentru expoziţii sau evenimente.

FormTex este o companie de producţie publicitară, activează în zona evenimentelor, expoziţiilor, zonă care a fost oprită în contextul actual al pandemiei de COVID-19. Acest lucru a schimbat complet direcţia şi modul de dezvoltare al afacerii.

”Aveam în plan să dezvoltăm pieţele externe, intenţionam să ne relocăm într-un spaţiu mai mare. Proiectasem o creştere destul de mare, plănuiam o cifră de afaceri de aproape un milion de euro, înceheim anul cu circa 350 de mii de euro, o scădere semnificativă faţă de anul trecut, însă lucrul care mă bucură este că nu am fost nevoiţi să dăm afară oameni şi am reuşit să rămânem într-o zonă de profitabilitate”, spune Victor Vişan, fondator FormTex, în cadrul emisiunii ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO