Eveniment

Zambiţi şi bucuraţi-vă de noul an şi de cei dragi ai voştri. ZF vă doreşte prosperitate şi fericire uşoară. Crizele vin şi trec. La mulţi ani !

La mulţi ani 2012! Să aveţi un an mai bun decât ultimul, fără crize economice sau financiare! Spuneţi-ne ce vă doriţi de la 2012!
01.01.2012, 00:00 279

Dragilor, dragi cititori ai ZF, drag popor roman sa aveti un an 2012 cat mai bun, cu un curs euro/leu cat mai stabil ca aveti rate de platit, sa aveti comenzi si de lucru, sa aveti mariri salariale acolo unde se poate, sa avem crestere economica , oricit ar fi ea, sa vi se imbunatateasca cash-flow-ul, bancherii sa fie mai cooperanti ca altfel nu vor avea nici ei ce incasa, sa vina investitorii ca fara ei nu avem locuri de munca, Bursa de la Bucuresti sa miste ceva ca altfel se pune praful. Dar pana la urma sa fiti sanatosi. Crizele vin si trec. Zambiti si fiti buni cu voi si cu cei din jur. La multi ani 2012! Ziarul Financiar e onorat si bucuros sa fie contemporan cu voi !

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO