Eveniment

Wizz Air introduce în 2017 patru noi rute spre Stockholm, Bratislava, Larnaca şi Malta

Wizz Air introduce în 2017 patru noi rute spre...

Autor: Valerian Ionescu, Vasile Magradean

13.12.2016, 12:25 2942

Directorul de comunicare al Wizz Air, Tamara Vallois, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă că vor creşte şi anumite frecvenţe ale zborurilor pe câteva destinaţii internaţionale.

„Anunţăm o extindere masivă a operaţiunilor pe Aeroportul Internaţional <<Avram Iancu>> Cluj începând cu anul viitor. Astfel, vom aduce aici a şasea aeronavă de tip Airbus A 320 în luna martie 2017 şi vom introduce patru noi rute internaţionale spre Stockholm, Bratislava, Larnaca şi Malta. De asemenea, ne propunem şi o creştere a frecvenţei zborurilor pe anumite rute cum ar fi Londra, Barcelona, Basel, Dortmund, Bergamo, dar şi păstrarea curselor care au fost aduse de la Târgu Mureş, cum sunt cele de Budapesta, Frankfurt şi Baden Baden”, a spus Vallois.

Potrivit acesteia, cursele spre Stockholm vor fi introduse începând cu 27 martie, spre Bratislava din 10 martie, spre Larnaca din 28 martie şi spre Malta din 26 martie.

Wizz Air a transportat în primele 11 luni din acest an în Cluj-Napoca 1,2 milioane de pasageri. Wizz Air are 26 de baze operaţionale în 14 ţări şi o flotă de 74 de avioane Airbus A320 şi Airbus A321.

Preţul biletelor pentru aceste destinaţii porneşte de la 39 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO