Eveniment

Wizz Air introduce două curse noi. Unde puteţi zbura cu 99 de lei

Wizz Air introduce două curse noi. Unde puteţi zbura cu...

Autor: Andreea Tobias

12.03.2019, 13:07 2441

Compania aeriană low-cost Wizz Air introduce, din luna iunie, cursele Sibiu - Baden Baden şi Suceava - München, cu o frecvenţă de două, respectiv trei zboruri pe săptămână, preţul biletelor pornind de la 99 lei.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Wizz Air, compania anunţă lansarea a două noi rute către Germania, de la Sibiu spre Karlsruhe/Baden Baden şi de la Suceava către München Memmingen.

Ambele rute încep din 17 iunie, biletele fiind deja disponibile cu preţuri începând de la 99 lei.

Baden-Baden devine a cincea destinaţie Wizz Air din Germania de la Sibiu, după Frankfurt Hahn, München Memmingen, Dortmund şi Nürnberg, iar noua rută ajută la extinderea acoperirii geografice a reţelei companiei din această parte a Europei.

Baden Baden este un important oraş balnear care oferă diverse opţiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv pentru pasionaţii de sport. Zona rurală este ideală pentru drumeţii şi alpinism, iar în timpul iernii devine o destinaţie de schi îndrăgită.

Pentru Suceava, noua rută către München Memmingen reprezintă prima legătură cu Germania.

„Memmingen este un oraş ce oferă multiple perspective de petrecere a timpului. Acesta are peste 150 de restaurante, cafenele şi baruri pentru toate gusturile. Muzeele, expoziţiile şi teatrele oferă o gamă largă de divertisment interesant. Calendarul festivalurilor, care este plin de evenimente precum Ziua Pescarilor, Festivalul Copiilor, Festivalul oraşului, Memmingen în Bloom, Târgul sau Piaţa de Crăciun, invită localnicii şi vizitatorii să sărbătorească”, se arată în comunicatul citat.

Cursa Sibiu - Karlsruhe/Baden Baden va circula în zilele de luni şli vineri, în timp ce Suceava - München luni, miercuri şi vineri.

Wizz Air operează o flotă de 109 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 650 de rute de la 25 de baze, care asigură conexiunea între 146 de destinaţii din 44 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO