Eveniment

Vreţi să deveniti bugetari? Casa Naţională de Pensii angajează masiv. Vezi ce posturi sunt disponibile

Vreţi să deveniti bugetari? Casa Naţională de Pensii...

Autor: Laura Buciu

10.07.2021, 14:00 73389

Casa Naţională de Pensii angajează 1.000 de oameni pe perioadă determinată, pentru evaluarea dosarelor de pensie. Pentru salarii se va vor folosi bani din bugetul asigurărilor sociale de stat, urmând ca ulterior să fie decontate din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

În Guvern a fost aprobată, miercuri, o ordonanţă pentru a veni în sprijinul necesităţii implementării măsurilor legislative care vizează evaluarea, recalcularea pensiilor din sistemul public de pensii.

Astfel, se vor angaja 1.000 de persoane şi se va suplimenta numărul maxim de posturi al Casei Naţionale de Pensii Publice.

Cele 1.000 de locuri vor fi disponibile pentru o perioada determinată, respectiv până la data de 31 august 2023.

Potrivit OUG, salarizarea personalului se face conform Legii cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Metodologia de distribuire/repartizare a numărului de posturi şi salarizarea personalului vor fi stabilite prin ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO