Eveniment

VREMEA va deveni cu mult mai caldă decât în mod obişnuit . PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

VREMEA va deveni cu mult mai caldă decât în mod...

Autor: Mediafax

01.02.2016, 15:47 837

Vremea se va încălzi faţă de intervalul precedent şi va deveni cu mult mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii februarie, în cea mai mare parte a ţării, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Cerul va avea înnorări temporare, dar numai pe arii restrânse, mai ales la începutul şi sfârşitul intervalului, va ploua slab în regiunile nord-vestice, iar în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni vor mai fi şi ninsori. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, până la tare pe crestele Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7...8 grade în Maramureş şi estul Transilvaniei şi 17...18 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 şi 8 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, izolat, va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va încălzi. Cerul va avea înnorări temporare şi vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 4...5 grade. La începutul şi sfârşitul intervalului, vor fi condiţii de ceaţă sau nori joşi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO