Eveniment

Vremea se va ameliora semnificativ. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

Vremea se va ameliora semnificativ. Prognoza meteo pentru...

Autor: Mediafax

13.10.2016, 12:36 626

Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul intensitătii si frecventei precipitatiilor, insă va fi in continuare rece, ziua cu precădere in nord-est, iar noaptea in toată tara, informează ANM.

JOI 

ÎN ŢARĂ

In jumătatea de nord a teritoriului, ziua, cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse va ploua, in general slab cantitativ, iar noaptea, innorările vor fi temporare si ploile izolate. In zona montană vor predomina ninsorile, iar precipitatii sub formă de lapovită si ninsoare vor mai fi si in jumătatea de nord a Moldovei si posibil si in estul Transilvaniei. In celelalte regiuni, cerul va fi variabil, cu innorări trecătoare, mai ales după-amiaza si la inceputul noptii, insă doar pe spatii mici si trecător va ploua slab. Vantul va sufla moderat, cu intensificări, mai ales in prima parte a intervalului, in sudul si estul tării, cu viteze de peste 50...60 km/h, iar pe crestele montane, rafalele vor depăsi 70...80 km/h, viscolind trecător ninsoarea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 grade in nordul Moldovei si 17 grade in sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 grade in depresiuni si 8 grade pe litoral. Spre sfarsitul intervalului se va produce brumă, local in nord, in centru, dar izolat si in restul teritoriului, iar in zonele joase de relief vor fi conditii de ceată.

Citiţi articolul integral pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO