Eveniment

Vremea se încălzeşte în Capitală, dar ploile continuă

Vremea se încălzeşte în Capitală, dar ploile continuă

Autor: Andreea Tobias

19.06.2021, 10:23 29

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis, sâmbătă, o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până duminică seara. Se anunţă ploi şi vânt, dar vremea se încălzeşte uşor.

Sâmbătă de la ora 10.00 până duminică la ora 9.00, cerul va fi mai mult noros, vor fi averse şi posibil descărcări electrice. Se vor înregistra cantităţi de apă, în medie, de 20...25 l/mp.

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări, în general de 40...50 km/h. Temperatura maximă va fi de 21... 22 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade.

Duminică, între orele 9.00 - 23.00, vremea se va încălzi uşor. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi perioade cu averse şi descărcări electrice, mai intense şi mai frecvente după-amiaza şi seara.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă, în medie, de 10...15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO