Eveniment

Vremea rea afectează zborurile: Patru curse aeriene operate pe rutele Treviso respectiv Istanbul, anulate pe Aeroportul Henri Coandă

Vremea rea afectează zborurile: Patru curse aeriene...

Autor: Departamentul Social

23.03.2018, 12:21 76

Patru curse operate de două companii low cost, pe relaţiile Treviso respectiv Istanbul, au fost anulate pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, din cauza ninsorii, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB). 

"Unele zboruri au întârzieri la decolare, determinate în principal de degivrarea aeronavelor şi de intervenţiile periodice pentru deszapezire la piste, platforme şi căi de rulare, intervenţii obligatorii pentru operarea în siguranţă", se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), remis vineri MEDIAFAX.

Din cauza ninsorii, au fost anulate patru curse operate de două companii low cost, pe relaţiile Treviso, respectiv Istanbul.

Infrastructura aeroportuară este operaţională, fiind asigurate condiţiile pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime, potrivit sursei citate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO