Eveniment

VREME de primăvară în Bucureşti, până joi

VREME de primăvară în Bucureşti, până joi

Autor: Gândul

03.02.2016, 12:22 1795
Meteorologii anunţă că bucureştenii vor avea parte de o vreme de primăvară, miercuri, cu temperaturi mult mai ridicare decât normalul perioadei. Însă, de joi, vremea se răceşte destul de mult.
 
MIERCURI, 3 FEBRUARIE 2016. Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, cu maxime in jur de 16 grade Celsius. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, însă cerul va fi variabil peste zi.

JOI, 4 FEBRUARIE 2016. Vremea se va răci faţă de intervalul anterior, astfel încât temperatura maximă va fi de 5-6 grade. Cerul va fi noros şi temporar, mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, va ploua. Vântul va sufla în general moderat.

VINERI, 5 FEBRUARIE 2016. Cer înnorat în vestul, centrul şi nordul ţãrii. În cursul zilei, local, vor fi precipitaţii slabe sub formă de lapoviţã şi ninsoare. La munte va ninge. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte şi în Dobrogea.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO