Eveniment

Dacă vrei să îţi faci un business mai uşor, vino la Forumul Investitorilor în Franciză, ediţia a II-a, de pe 1 noiembrie. Dana Bănică a venit la prima ediţie şi a devenit master francizat pentru România pentru Logiscool, un business care are în spate cursuri pentru copii de codare şi programare. VIDEO

19.10.2018, 19:59 320

Ziarul Financiar împreună cu Francize.ro organizează pe 1 noiembrie la Bucureşti a Forumului Investitorilor în Franciză, un eveniment care vrea să îi pună faţă în faţă pe cei care vor să îşi francizeze businessurile cu antreprenorii care vor să îşi facă un business.

Ce înseamnă Forumul Investitorilor în Franciză, puteţi vedea aici.

Piaţa francizelor a câştigat teren în ultimii ani în România, mai ales prin creşterea ofertei de francize, creşterea din business, creştere economică şi nu în ultimul rând disponibilitatea mai multor antreprenori de a se uita şi către businessuri care au istorie şi care au un model de funcţionare.

Dana Bănică a venit în 2017 la prima ediţie la Forumul de Francize, a ascultat povestea Logiscool, un business pornit din Ungaria, i-a plăcut şi în câteva luni de discuţii la Budapesta a reuşit să devină master francizat pentru România.

Logiscool oferă cursuri de programare şi codare pentru copii cu vârste între 8 ani şi 17 ani.

În câteva luni, Dana Bănică a vândut şase francize în România, iar acum vine la ediţia a doua a Forumului de Francize pentru a prezenta acest concept şi a găsi alţi parteneri.

Ea a fost prezentă în această săptămână la ZF Live, unde a povestit ce este în spatele acestei francize, cât poţi să câştigi pe lună şi în cât timp îţi recuperezi investiţia.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO