Eveniment

Vlăduţ, băieţelul de doar şase ani al colegului nostru, diagnosticat cu neuroblastom şi alte două tumori, are nevoie de fiecare dintre noi! A început investigaţiile medicale în Israel. Donează şi tu!

Vlăduţ, băieţelul de doar şase ani al colegului...
21.12.2018, 16:38 675

Vlăduţ, băieţelul de doar şase ani al colegului nostru, diagnosticat cu neuroblastom şi alte două tumori, a început investigaţiile medicale în Israel. Are un drum lung în faţă şi are nevoie de fiecare dintre noi. Donaţii se pot face şi prin SMS la numărul 8828 cu textul Vladut.

După apelul făcut pentru Vlăduţ, băieţelul colegului nostru, s-a strâns o primă parte din suma necesară tratamentului său. Împreună cu părinţii, Vlăduţ a plecat în Israel unde a început analizele. Medicii de acolo i-au făcut analize de sânge, de urină, i-au făcut ecografie la inimă şi i-au extras măduvă.

Rezultatele computerului tomograf confirmă diagnosticul de neuroblastom la glandele suprarenale şi alte două tumori la plămâni.

Pentru saptamana viitoare, Vlăduţ este programat la biopsie. În urma rezultatelor complete ale acestor analize se poate stabili planul de tratament. Vlăduţ a trecut cu putere peste toate chinurile pricinuite de înţepături şi operaţia de extragere de măduvă, iar familia le mulţumeşte tuturor pentru gândurile bune.

Lupta lui Vlăduţ abia începe, iar pentru a beneficia de tratament la clinica din Israel, copilul are nevoie în continuare de donaţii.

Este unica lui şansă! Şi fiecare clipă contează. Ne-am mobilizat să luptăm pentru Vlăduţ, dar nu putem învinge singuri în această cursă nemiloasă cu timpul! Avem nevoie de voi să putem reaprinde în bradul de Crăciun lumina speranţei şi strălucirea vieţii în ochii şi sufletului copilului nostru! Donează şi tu pentru Vlăduţ şi dăruieşte-i înapoi bucuria copilăriei!

Puteţi dona în conturile deschise pe numele mamei.

Circiu Elisabeta Paula

Codul IBAN pentru contul curent deschis in EUR la UniCredit Bank este RO29BACX0000003158410005/ codul SWIFT: BACXROBU

Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank este RO56BACX0000003158410004

De asemenea se poate dona şi prin SMS la numărul 8828 cu textul Vladut.

Suma alocata cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

In retelele Digi Mobil, Orange si Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA. Campanie sprijinita de Fundatia Ringier.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO