Eveniment

Viorica Dăncilă îl atacă pe Iohannis: Avem un preşedinte care a sacrificat românii din ambiţia de a obţine un nou mandat

Viorica Dăncilă îl atacă pe Iohannis: Avem un...

Autor: Departamentul Politic

12.10.2019, 12:42 140

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale, l-a atacat pe Klaus Iohannis, candidat PNL la preşdinţie, spunând că acesta a fost cel mai "toxic" preşedinte, ce a sacrificat românii din ambiţia de a obţine un nou mandat.

"Voi lupta în această campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care România l-a avut vreodată, un preşedinte care s-a întors împotriva românilor, care a blocat guvernul, care şi-a bătut joc de constituţie şi de deciziile CCR. Un preşedinte care a arunca România în haos doar pentru a îşi impune guvernul său. Un preşedinte care timp de 5 ani nu a făcut nimic pentru România. Avem un preşedinte care a sacrificat românii din ambiţia de a obţine un nou mandat", a declarat Viorica Dăncilă.

"Oamenii îi vor sancţiona şi la alegerile din toamnă şi la cele ce vor veni, pentru că niciun român nu vrea să trăiască în dispreţ. E datoria noastră să ne mobilizăm pentru a nu lăsa să facă acestei ţări tot răul de care sunt capabili", a mai spus candidatul PSD la prezindenţiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO