Eveniment

Viorica Dăncilă, despre o dezbatere cu Klaus Iohannis: Azi, mâine o să îi trimit o scrisoare oficială pentru a îl invita la o dezbatere electorală

Viorica Dăncilă, despre o dezbatere cu Klaus Iohannis:...

Autor: Departamentul Politic

11.11.2019, 16:39 50

Viorica Dăncilă a declarat că va trimite luni sau marţi o scrisoare oficială pentru a îl invita pe şeful statului Klaus Iohannis la o dezbatere electorală, în care fiecare să prezinte ce îl recomandă pentru funcţia de Preşedinte al României.

„Eu chiar de azi îl invit pe domnul Iohannis la o dezbatere unu la unu, o dezbatere în care în primul rând trebuie să vorbim despre ceea ce am realizat. Dl Iohannis cât a realizat din ceea ce a promis, iar eu să spun ce am făcut cât am fost premierul României”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la sediul PSD.

Liderul social-democraţilor a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis are obligaţia faţă de români să participe la o dezbatere înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

„Da, voi face şi un demers oficial. Îi voi adresa o scrisoare oficială domnului Iohannis. Azi (luni - n.r.), mâine (marţi - n.r.) o să trimit şi scrisoarea. Când doreşte dumnealui. E o obligaţie faţă de români. Spunem ceea ce am realizat şi ce ne propunem pentru perioada următoare”, a completat Dăncilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO