Eveniment

Viorica Dăncilă, despre alianţă cu Pro România: Nu voi fi de acord. A votat împotriva Guvernului PSD

Viorica Dăncilă, despre alianţă cu Pro România: Nu...

Autor: Departamentul Politic

19.02.2020, 16:26 66

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că nu va fi de acord cu alianţă la nivel naţional cu Pro România, „un partid care a votat împotriva Guvernului PSD”. 

Întrebată ce părere are despre alianţele dintre PSD şi Pro România în anumite judeţe, Viorica Dăncilă a spus că trebuie lăsată decizia la nivelul fiecărui judeţ.

„Este clar că sunt judeţe în care această alianţă este necesară, în care această alianţă deja există, am văzut deja declaraţii în acest sens. Eu cred că trebuie lăsat la altitudinea fiecărui judeţ”, a spus Dăncilă.

Despre o posibilă listă comună pentru alegerile, Dăncilă a spus că se va discuta această posibilitate, însă ea nu este de acord.

„Vom discuta despre acest aspect. Eu vorbesc în numele meu. Eu nu pot fi de acord cu alianţă la nivel naţional cu un partid care a votat împotriva guvernului PSD”, a mai spus Dăncilă.

Întrebată dacă îl mai consideră un „trădător” pe preşedintele Pro România, Victor Ponta, fostul premier a răspuns: „Nu îmi schimb foarte uşor convingerile”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO