Eveniment

Viorica Dăncilă aruncă toate cărţile pe masă: Condiţia pe care o pune pentru susţinerea guvernului Orban

Viorica Dăncilă aruncă toate cărţile pe masă:...

Autor: Elena Crangasu

17.10.2019, 12:13 20931

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a transmis, joi, în timpul unui miting electoral în judeţul Constanţa, că PNL îi consideră cifre pe români. La rândul său, liderul PSD Constanţa, Felix Stroe, i-a îndemnat pe români să voteze Dăncilă la prezidenţiale, afirmând că ”Dumnezeu va fi român, nu neamţ”.

„Vă întreb, ştim ce ne aşteaptă de a doua zi când va veni un nou guvern, dacă vor binele pentru români? Toţi cei de aici, unde sunteţi în planurile lor? Unde sunteţi în programul lor de guvernare? Dumneavoastră nu contaţi pentru ei, dumneavoastră sunteţi simple cifre pentru ei. Ei nu înţeleg că în spatele cifrelor sunt oameni, care au speranţe, aşteptări, oameni care se gândesc la familia lor, oameni care vor să trăiască mai bine în ţara lor Nu au de unde să înţeleagă aceste lucruri, pentru că nu iubesc oamenii şi nu ne respectă.”, a declarat preşedintele PSD, joi, în timpul unui miting electoral desfăşurat în judeţul Constanţa.

Viorica Dăncilă a precizat că parlamentarii PSD nu vor merge la votul pentru noul guvern.

”Nu putem să girăm un guvern, atât timp cât nu semenază că nu vor tăia pensii şi salarii”, a menţionat liderul PSD.

Şi preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, a înaintat către electorat un apel, pentru a vota Viorica Dăncilă, în cursa pentru alegerile prezidenţiale, deoarece „Dumnezeu va fi român, şi nu neamţ”.

„Dăncilă. (...) Acest guvern a guvernat bine sub conducerea premierului Viorica Dăncilă. S-au mărit pensii, s-au mărit salarii, s-a făcut PNDL...Oamenii sunt alături de noi. Oamenii vă iubesc şi vă respectă, doamna preşedinte. Hai să ne mobilizăm cu toţii şi să mergem cu inima deschisă la vot (...) să trăim şi noi într-o Românie a românilor. Cu siguranţă pe 10 noiembrie Dumnezeu va fi român şi nu neamţ”, a conchis Stroe.

Alegerile prezidenţiale au loc pe 10 noiembrie în ţară şi între 8 şi 10 noiembrie în străinătate. Al doilea scrutin are loc pe 24 noiembrie în ţară, şi între 22 şi 24 noiembrie în străinătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO