Eveniment

Vine weekendul! Destinaţii de vis din România, pentru orice buget. Unde poţi călători cu numai 77 de lei. Galerie FOTO

Experienţe pentru un weekend de neuitat

Experienţe pentru un weekend de neuitat

15.04.2016, 16:38 2758

Una dintre cele mai ieftine evadari turistice în România costă 77 RON pe zi pentru o persoană, sau 99 de lei pentru două persoane, şi constă într-o plimbare cu căruţa în Maramureş, în Vadu Iezei, alături de cazare pentru o noapte, potrivit datelor de pe platforma de evadări turistice Spoty.

Dacă doriţi o experienţă mai scumpă din România, puteţi alege o evadare idilică la munte, de $496 pe zi, pentru 12 persoane, minimum 2 zile. Preţul acesta include un traseu ghidat pe munte, o experienţă cu ciobanii aflaţi la păscut de vite, o masă organică şi rezervarea întregii vile.

Povestea tânărului din Moldova care a făcut autostopul 40.000 de km în jurul lumii. A pornit cu 270 de euro în buzunar şi a ajuns să lanseze la New York una dintre cele mai inovatoare companii de travel din lume

Alte opţiuni ar fi o călătorie până la Baia Sprie, unde pentru 154 de lei vă puteţi caza şi încerca dacă vă ”prinde” olăritul, sau o escapadă romantică în natură, la Zabala, pentru 541 lei. 

Pentru cei care vor să încerce o experienţă inedită, pot spre exemplu să meargă la călărit aproape de Deva, pentru 335 de lei pe noapte. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO