Eveniment

Videoconferinţa ZF/BRD Sud & Sud-Vest. Tabla finanţărilor 2021. Daniela-Elena Rebega, Direcţia Generală de Dezvoltare Rurală – AM PNDR. Numărul total de beneficiari ai proiectelor contractate este de 71.000 şi 49.000 de contracte sunt implementate

„În momentul de faţă există o serie de măsuri pe care le vom lansa până pe 2 noiembrie: am început pe 28 iulie cu primele de asigurare pentru culturi, unde  am avut o alocare de 31 mil. euro, apoi pe 29 iulie am lansat măsura de înfiinţare a grupurilor de producători agricoli, cu o alocare de 6,7 mil. euro. Pe 27 august a fost lansată măsura destinată instalării tinerilor fermieri, unde am avut 100 mil. euro.“

Numărul total de beneficiari ai proiectelor contractate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală este de 71.000 şi 49.000 de contracte sunt implementate, afirmă Daniela-Elena Rebega, director general adjunct al Direcţiei Generale de Dezvoltare Rurală – AM PNDR.

„Numărul total de beneficiari ai proiectelor contractate, proiecte care sunt în derulare, este de 71.000 şi 49.000 de contracte sunt implementate până în momentul de faţă. (...) În momentul de faţă există o serie de măsuri pe care le vom lansa până pe 2 noiembrie: am început pe 28 iulie cu primele de asigurare pentru culturi, unde  am avut o alocare de 31 mil. euro, apoi pe 29 iulie am lansat măsura de înfiinţare a grupurilor de producători agricoli, cu o alocare de 6,7 mil. euro. Pe 27 august a fost lansată măsura destinată instalării tinerilor fermieri, unde am avut 100 mil. euro. Aici am avut două componente – 30 mil. euro pentru zona montană şi 70 mil. euro pentru restul ţării“, a declarat Daniela-Elena Rebega în cadrul videoconferinţei ZF/BRD Sud & Sud-Vest. Tabla finanţărilor 2021.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.